woensdag 21 mei 2014

Terug van weggeweest

Hallo daar!

Dat is even geleden dat ik hier een berichtje heb geplaatst. Té lang geleden, eigenlijk. Zeker ook omdat het hobbyen ook al die tijd op een laag pitje heeft gestaan. Zonde! Hopelijk krijg ik de komende tijd weer wat meer kans om er eens even lekker voor te gaan zitten.

Hier nog even een overzichtje van die paar projectjes die ik de afgelopen maanden in ieder geval nog wél heb gedaan.

Zo heb ik een opdracht gehad om een hele reeks verhuiskaartjes te maken, welke je hier ziet:Naast deze opdracht had ik ook nog een andere opdracht gekregen. Hiervoor ging ik voor het eerst aan de gang met Flockfolie. Weer iets nieuws om te ontdekken en waar je ook heel veel leuke dingen mee kan maken! Voor dit project heb ik meerdere van deze rozen gemaakt.Flockfolie kun je, bijv. met behulp van je strijkbout, op kleding persen. In dit geval heb ik ze alleen uitgesneden en voor wie ze bestemd waren is zelf aan het bedrukken gegaan. Maar ik heb wel een foto gekregen van het resultaat, wat erg leuk geworden is!Verder heb ik ook weer een leuke workshop gehad bij Stampin Jacqueline waar we een leuk kaartensetje gingen maken. Al deze projecten zijn al van een hele poos geleden! Maar afgelopen week ben ik dan zelf ook eindelijk weer eens aan de slag gegaan met lekker hobbyen en het maken van wat leuks. Het resultaat: twee verschillende kaartjes.
Nou, dat was wel een blog met veel variatie deze keer! Leuk ook dat ik in opdracht aan wat kleine projectjes heb kunnen werken. Wat vinden jullie van deze creaties?

Tot snel!Geen opmerkingen:

Een reactie posten