vrijdag 14 juni 2013

Never ending card

Eindelijk heb ik van de week een never ending card gemaakt. Deze stond al langer op mijn lijstje, dus ik ben blij dat ik er eindelijk iets mee heb kunnen doen. De constructie van deze kaart is erg leuk. Je kunt hem omslaan en omslaan, hij is - zoals de naam al zegt - never ending. Je begint in de eerste positie, dan kun je door naar de 2e, 3e, 4e en dan weer terug naar de 1e. Zo blijf je rond gaan. Erg leuk! Mijn kaartje heeft een chinees thema dit keer.

Positie 1
De eerste positie heb ik voorzien van een geisha digistamp. Deze is afkomstig van Sliekje's Digi Stamps en is daar gratis te downloaden.


Positie 2
Als je vanuit positie 1 de kaart openklapt (flappen naar links en rechts) kom je bij de tweede positie. Hierin heb ik een chinese spreuk geplaatst. Tevens is op de achtergrond een deel van de derde positie te zien.

Positie 3
Als je de twee middelste vierkantjes vanuit positie 2 omhoog en omlaag klapt, kom je in positie 3. Positie 3 is wederom voorzien van een geisha digistamp, van dezelfde plek afkomstig als die hierboven. De bloemen links is iets wat ik er zelf aan toegevoegd heb.
Positie 4
Als je de twee grote vierkanten naar links en naar rechts openklapt, kom je bij de 4e en laatste positie. Dit is de achterkant van het kaartje.


Als je vanuit deze positie de flappen naar boven en onder openklapt, kom je weer uit in positie 1 en kun je dus het rondje weer van voor af aan beginnen - never ending dus. 


2 opmerkingen: