donderdag 23 mei 2013

Circle Flip Up Book

Zoals gezegd, vandaag nog een blog met een projectje waar ik wel heel tevreden over was. De how-to komt van het internet. Als je het projectje op het eerste oog ziet, ziet het er misschien ingewikkelder uit dan het is. Erg leuk om te maken en het resultaat is ook erg schattig. De basis van de kaart bestaat uit enkele cirkels, en daarmee wordt dit openklapbaar 'boekje' gemaakt:Zoals je ziet is het geheel met een lintje dichtgestrikt, en kan het dus als een soort van boekje opengeklapt worden. Van bovenaf ziet het er dan zo uit:Ik heb ieder compartiment voorzien van een mooie spreuk. "Laugh till you cry", "Love like you have nothing to lose", "Cherish each passing moment" en "Live like there is no tomorrow".

Van dichterbij zie je ook nog de ingekleurde stempels die er op zitten.Hierop zie je een van de vier poppetjes. De stempels waren wat aan de kleine kant om ze met copics netjes ingekleurd te krijgen, dus deze keer met gewone standaard kleurpotloden gedaan.

De instructie voor dit kaartje (niet door mij gemaakt) is HIER te vinden, dus als je er ook mee aan de slag wilt: Succes en veel plezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten