Pagina's

donderdag 23 mei 2013

Een niet zo goed gelukte 'Tree of Life'.

Soms gaat het lekker, soms wil het even niet. Ik had een leuk idee voor een Tree of Life, maar zoals je op de foto hieronder zult zien, heeft het niet zo mooi uitgepakt. Er gingen in het proces dan ook meerdere dingen mis. Ik zal als eerst de foto laten zien.



Ik kwam twee challenges tegen waarin je op je creatie van knopen gebruik moest maken, en toen kreeg ik het idee van bovenstaand kaartje. Het idee vind ik nog steeds erg leuk, de uitwerking wat minder. Het begon al met het uitsnijden van de boom. Normaal gesproken snijdt mijn Cameo plichtsgetrouw, maar dit was misschien een toch ietwat te fijn werkje en liep het niet helemaal vlekkeloos, waardoor ik bijna alle takken nog met de hand moest nasnijden. Toen ik de boom daarna op de kaart wilde plakken, wilde ik hiervoor mijn nieuw aangeschaft lijmpistool gebruiken. Nou, die was dus duidelijk niet geschikt voor dit soort klusjes, dus dat heb ik er ook weer van geleerd :) dat is ook te zien op het kaartje.

Maar goed, ondanks dat het niet mijn beste creatie is, wilde ik het toch even delen. Ik vind het idee namelijk zelf erg leuk, en ik heb er toch wel wat werk ingestoken dus doe mooi nog mee met de challenges die ik tegenkwam. Het gaat om de volgende challenges:
Here Come the Boys Blogchallenge challenge #52, must have buttons.
Stampin' for the weekend challenge: Button it up .

Later vandaag zal nog een blog volgen, maar daarop een creatie waar ik wel erg blij mee ben! :)





1 opmerking:

  1. Super card - love your use of buttons x
    Thanks for playing along with us over at stampin for the weekend & good luck x
    ((hugs)) Suzie xoox

    BeantwoordenVerwijderen